Wil je kleding laten bedrukken voor uw bedrijf, evenement, sportvereniging of school? Of misschien één enkele stuk, bij Lucky8 kan dat.

Naast de verkoop van producten van LUCKY8 en CRAZY8 kunnen wij ook overig drukwerk op textiel verzorgen. Wij bedrukken op t-shirts, sweaters, hoodies enz. Wij kunnen in ieder geval allerlei soorten textiel voorzien van uw logo of unieke tekst. Wij bedrukken enkel op eigen materialen.

Ons ruime aanbod in textiel is divers en leverbaar in vele kleuren, modellen en kwaliteiten.

Grafisch designer 

Bent u eerst nog op zoek naar een originele tekst, een uniek design of logo. Lucky8 heeft een grafisch vormgever in huis die u kunt adviseren of die het logo voor uw kan ontwerpen. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Showroom

Kunt u niet direct kiezen uit ons assortiment of wilt u liever de producten zien en voelen dan kunt u een afspraak maken om ons te bezoeken in de showroom in Nieuwegein. Daar hangt de volledige collectie en kunt u ook meer informatie krijgen over het personaliseren van uw kleding.

BEKIJK HIER ONS ASSORTIMENT

Flexfolie

Wij kunnen uw textiel bedrukken met textiel folie ook wel flexfolie genoemd. Dit is speciaal gemaakt voor het bedrukken van stof. U kunt hierbij denken aan kleding, stoffen tassen, schorten, theedoeken enz.

Textielfolie is verkrijgbaar in meerdere kleuren en is wasbaar tot een temperatuur van 60 graden. Uw logo en/of tekst kan in meer dan 40 verschillende kleuren worden bedrukt.

Uw bedrukking kan ook uit meerdere kleuren textielfolie bestaan. Doordat de folie heel dun is valt het perfect over elkaar heen. De kleuren zijn en blijven mooi en helder.

Flockfolie

Naast de flexfolie bedrukken wij ook met flockfolie. Flock heeft de looks en feel van echt stof en komt daardoor duurzaam en luxe over.

Borduren

Bent u op zoek naar een nog luxere uitstralen dan is het ook mogelijk om uw tekst of logo te laten borduren. Wilt u nog een stapje verder gaan, dan kan Lucky8 uw ook adviseren en begeleiden in het ontwerpen van een geheel eigen label voor uw bedrijf of winkel. Vraagt u naar de mogelijkheden.

Menu